Mikro ERP Ürün fiyatları için bizi arayın (0 216 343 51 91) MİKRO ERP Muhasebe modülleri ile; tekil firmadan şirketler grubuna, holding yapısından muhasebe bürolarına, denetim firmalarından borsaya açık şirkete kadar hiyerarşik yapınız ne olur ise olsun; Mikro Personel, Sabit Kıymet, Enflasyon Muhasebesi (SPK) ve bunların tümünü genel muhasebeye entegre ederek tüm süreçlerinizi...
Mikro ERP Yönetim Bilgi Sistemleri ürün grubunda bulunan Ticari Set, İhracat, İthalat, İlişkiler Yönetimi, İnsan Kaynakları ve Tamir Servis Merkezi yönetimi modülleri ile; satın almadan satışa, finans ve bütçeden bankalar ile entegrasyona, ithalat ve ihracat süreçlerinden satış sonrası hizmetlere ve insan kaynaklarına kadar kurumların tüm operasyonel süreçlerini Yönetim...
Mikro ERP Üretim yönetim sistemlerinin üç önemli ayağı vardır. Bunlar; malzeme planlama, kapasite planlama ve toplam kalite yönetimidir. MİKRO ERP ÜRETİM MODÜLLERİ, üretim yapan işletmelerin tüm kaynaklarını etkili bir biçimde planlaması ve yönetmesi amacıyla tasarlanmıştır. Read More →
Mikro ERP İyi yönetilen bir orkestra: MİKRO Kurumsal Çözümleri Büyümeyi kontrol etmek ve rekabette güçlü kalmak… Entegre bir kurumsal sistem artık bir seçenek değil bir zorunluluk. Birbirinden kopuk “veri yığınları” şirketinizin zaman, enerji ve para kaybetmesine, her şeyden öte karar mekanizmanızın etkin çalışmamasına sebep olur. Şirketinizin bilişim...